Qui som

Principis bàsics

Som d’Empuriabrava i Castelló és un partit polític amb esperit Empordanès, Gironí, Català, Espanyol, Europeu i Universal que neix com a una organització política de dones i homes, apassionades per Castelló d’Empúries i amb vocació de servei públic. Ideològicament transversal. Amb el desig de col·laborar activament, amb seny i moderació, des del marc de les competències municipals, en dissenyar un futur millor, sostenible i integrador per a les persones que viuen establement o transitòriament al municipi de Castelló d’Empúries.

SOM un partit polític que aborda la seva tasca des d’una perspectiva de servei a les persones i les famílies i posa per davant de qualsevol proposta política la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones del nostre municipi, per la qual cosa es compromet decididament a forjar una majoria sòlida capaç de tirar endavant les polítiques que ho permetin.

SOM un partit polític que entén el municipi de Castelló d’Empúries com el conjunt únic i virtuós format pel nucli antic, els cortals, la Marina Residencial d’Empuriabrava, El Masnou, Castelló Nou i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, amb les seves necessitats i atributs diferents.

SOM un partit polític que entén el turisme i tota la industria a ell vinculada com el principal motor econòmic de la vida del municipi, i es compromet a posar en marxa polítiques de facilitin el creixement econòmic sense perdre de vista la necessitat de conciliar-lo amb el progrés social.

SOM un partit polític que entén la Marina Residencial d’Empuriabrava com un actiu únic que cal potenciar, per la qual cosa ens comprometem a destinar-hi el gruix de les inversions municipals.

SOM un partit polític que entén el patrimoni cultural del centre històric com un actiu singular que cal saber explotar, incentivant, a través de la necessària col·laboració privada i pública, la dinamització econòmica del mateix fonamentada en propostes turístiques i culturals de qualitat.

SOM un partit polític que entén el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà com un actiu singular i excel·lent que té la seva seu al municipi, al “Cortalet”, i que cal reivindicar i donar a conèixer més enllà del paraigües de la Generalitat.

SOM un partit polític que vol posar en valor, a través d’incentius fiscals, la feina de gestió territorial i ambiental que desenvolupen els Cortals i la pagesia en la salut mediambiental i el paisatge.

SOM un partit polític que es proposa ordenar urbanísticament tots els nuclis urbans del municipi, donant seguretat jurídica a tots els actors presents en el gaudi i trànsit immobiliari.

SOM un partit polític que entén la gestió de la cosa pública des d’una perspectiva d’eficiència i responsabilitat, posant l’administració al servei de les persones, comprometent-se a dimensionar correctament els recursos que s’hi destinen.

SOM un partit polític que considera que l’associacionisme cultural, juvenil i esportiu constitueixen un dels trets diferencials del municipi que cal potenciar i dotar de recursos econòmics i estructurals per tal que pugui continuar desenvolupant la tasca que porta a terme amb més comoditat i seguretat.

Comitè executiu

Maria Neus Poch

Presidenta

“Nascuda a Figueres el 1952.
Resident a Castelló d’Empúries des del 1985. Estic en el partit perquè crec en el projecte i amb la nostra gent i per contribuir a la reactivació del municipi”

Emanuela Schubert

Vicepresidenta

“Empresària i filantropa, m’he unit al projecte de SOM perquè ha arribat el moment… It’s time for a change!”

Victoria Fraga

Secretària

“Tengo 45 años. Desde la ilusión y objetividad, quiero aportar mi granito de arena al cambio positivo que necesita nuestro municipio”

Maria Carme Torras

Tresorera

“Em defineixo amb esperit d’aportar aires nous per Empuriabrava i Castelló d’Empúries per donar a conèixer la gran riquesa turística que tenim en aquest paradís. Tenim un diamant per polir”

Julià Genovés

Vocal

“He sido concejal durante 20 años participando en la transformación del municipio y queda mucho por hacer. Por esa razón estoy en SOM para continuar en el empeño”

Virginia Soria

Vocal

“Un municipi multicultural i plurilingüístic, necessita un partit multicultural i plurilingüístic com SOM”

Antonio Sanjuan

Vocal

“66 años. Une politique généreuse à la portée de toutes et de tous”

Coral González

Vocal

“Deseo aportar mi granito de arena en este proyecto tan realista y lleno de ilusiones para todos”

Àngels Carrasco

Vocal

“Com empresària del sector turístic i industrial del municipi, m’agradaria un Ajuntament més ambiciós”

Cata Vendrell

Vocal

“Hace años que regresé a Empuriabrava y quiero ayudar desde SOM, a recuperar lo que muchos sentimos la primera vez, Progreso y oportunidades para todos”

Elena Iglesias

Regidora del grup municipal

“Nascuda l’any 1977 a Castellóó d’Empúries. Resident a Castelló i a Empuriabrava (20 anys a Empuriabrava). Vinculada al teixit associatiu i polític del municipi. El projecte de SOM em va il·lusionar i crec que pot portar el salt qualitatiu que es mereix el nostre municipi”

Agustí Ayats

Portaveu del grup municipal

“51 anys. En fa uns quants que pentino canes, cosa que em fa més empàtic i pacient. Política? Compromís i treball amb la gent del meu poble”