Acte presentació candidatura al Convent de Santa Clara

Ahir dimecres 10 de maig vam oferir la presentació de la candidatura per a les pròximes eleccions del proper 28 de maig. SOM Empuriabrava i Castelló vam presentar a tots els assistents que van omplir la sala, els 27 candidats de la llista.

La presentació es va regir en torn a la figura de l’alcaldable, presentada per l’actual alcaldessa de Vila-sacra, Maria Corbairan, desgranant l’etapa d’Agustí Ayats en l’àmbit polític, així com els seus valors principals.

Un cop feta la presentació, Agustí va procedir a presentar a cadascun dels 27 components de la llista de SOM, tot aportant els valors essencials de cadascun d’ells i allò que els fa especials.

Feta totes les presentacions, Agustí Ayats va fer un petit repàs a les línies de treball fonamentals que hem estat treballant durant més d’un any, mitjançant els darreres 8 col·loquis que s’han fet des del setembre fins el mes d’abril d’enguany.

Finalment, vam oferir un petit refrigeri a tots els assistents. Una gran nit, que volem compartir amb tots vosaltres i us volem donar les gràcies per la vostra alta participació.

Us deixem les fotografies de l’acte.