Avís Legal

1. Titularitat

Per donar compliment amb la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, a continuació s’especifiquen les dades d’informació general sobre la titularitat d’aquesta Web:

Titular: SOM D’EMPURIABRAVA I CASTELLÓ
Adreça: C./Noguera 64, porta 4
Contacte: info@somempuriabravaicastello.org
Dades registrals: SOMEC
CIF: G55335863 

2. Condicions d’us

L’usuari s’obliga a utilitzar la informació continguda e n aquesta pàgina Web per les seves pròpies necessitats exclusivament i a no realitzar directa o indirectament cap tipus d’explotació comercial dels continguts i serveis als que tingui accés.
L’usuari tindrà dret a l’accés lliure i gratuït de la informació pública recollida a la Web, no obstant el partit es reserva el dret a restringir l’accés a determinades seccions i serveis del Portal. Es intenció del SOM oferir en tot moment una informació veraç i actualitzada. No obstant, aquesta informació pot contenir incorreccions tipogràfiques o inclús tècniques i el SOM no es responsabilitza de la idoneïtat de la informació continguda a la Web.

3. Enllaços

Aquesta Web pot oferir diferents enllaços amb d’altres pàgines Web de tercers, el contingut de les quals pot variar, de forma ràpida, per les característiques pròpies d’Internet. Per tant, el SOM no es fa responsable de les informacions, serveis i continguts en general d’aquestes pàgines Web de tercers. La pàgina Web del partit és independent pel que no te cap control envers el contingut de les pàgines de tercers. Un enllaç amb qualsevol altre pàgina que no sigui del SOM no implica que aquest recolzi o accepti cap responsabilitat pel seu contingut o ús.
En el cas que el SOM tingués coneixement efectiu de que l’activitat o la informació a la que remeten aquests enllaços fos il·lícita, constitutiva de delicte o que pugui lesionar bens o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir l’enllaç corresponent a la major brevetat possible.

4. Drets de propietat intel·lectual e industrial

Els drets relatius a la propietat industrial e intel·lectual (com poden ser les marques, logotips, texts, fotografies, icones, imatges, etc., així como el disseny gràfic i demés elements de software continguts en la present pàgina Web), són propietat del SOM. Per tant, estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial protegits per la legislació espanyola e internacional. Sense la prèvia autorització escrita del SOM, no està permès utilitzar, reproduir, transmetre, manipular, així como qualsevol ús que excedeixi de la utilització necessària per la visita de la pàgina i l’ús dels serveis oferts. L’accés als serveis subministrats no suposa per part del partit renuncia, transmissió, ni cessió total o parcial dels drets derivats de la propietat intel·lectual i industrial, ni atribueix drets d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit dels respectius titulars d’aquests drets, sens perjudici del dret de visualització i obtenció de còpia privada de seguretat d’aquests continguts, sempre que aquest dret s’exerciti segons els principis de bona fe i sempre que es mantingui inalterada la propietat intel·lectual i industrial del titular d’aquests drets, s’utilitzin sense fins comercials i exclusivament per informació personal de l’usuari. La responsabilitat derivada de l’ús de materials protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial continguts en aquesta pàgina correspondran exclusivament a l’usuari. 

5. Ètica i responsabilitat de l’usuari de la pàgina Web corporativa

SOM no serà en cap cas responsable de l’ us de la Web Corporativa que realitzi l’usuari.
L’usuari s’abstindrà de portar a terme qualsevol conducta en l’ús de la Web corporativa o dels recursos posats a la seva disposició que vagi en contra dels drets de propietat intel·lectual o industrial del SOM o de tercers, que vulneri l’honor, la intimitat personal o familiar o la imatge a tercers, o que siguin il·lícits o vagin en contra de la moralitat i deixarà en tot cas indemne al partit davant de qualsevol reclamació, judicial o extrajudicial, que es presenti com a conseqüència d’aquest ús. L’usuari s’abstindrà de portar a terme per qualsevol mitjà la destrucció, alteració, inutilització o danys de les dades, programes o documents electrònics que pertanyin l partit, així com la introducció o difusió a la xarxa de programes, virus, applets, o qualsevol instrument físic o electrònic que causin qualsevol tipus d’alteració a la xarxa, en el sistema, o en els equips de tercers.

6. Llei aplicable – Jurisdicció

La resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb aquesta Web es regirà per la legislació espanyola, i amb competència els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.