Qui formem la candidatura de 2023?

IMG_8591-PhotoRoom.png-PhotoRoom (1)

Agustí Ayats

Alcaldia. Nascut a Vila-sacra l’any 1969. Viu a Empuriabrava des de l’any 1999. És oficial del registre de la propietat de Figueres. Pare de 2 filles, familiar, responsable, conciliador i treballador incansable. És una persona amb seny i rigor, que sap escoltar i prendre decisions sense que li tremoli el pols. És Pura passió per tot allò que fa i estima, amb entrega i determinació. “”Em sento preparat per a liderar el canvi que necessita el funcionament i l’estructura política de l’Ajuntament”.

IMG_0311-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Emanuela Schubert

Àrea d’Urbanisme, activitats i serveis urbans. Holandesa, nascuda l’any 1980. Viu a Empuriabrava des de 1996. Metòdica, organitzada, exemplar i coherent amb els seus principis i les seves accions. Mare de dos fills, empresària del sector de la construcció i promoció Immobiliària. Implicada en l’àmbit eductiu, forma part de la junta de l’AMPA del Joana d’Empúries. “M’agraden els reptes, el no perquè sí, no l’accepto sense cap justificació. Sempre cerco el sí, es pot!”.

IMG_0331-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Victoria Fraga

Àrea d´Esports i Joventut. Amb una llarga experiència laboral i de vida a casa nostra com a cultures ben diverses i llunyanes com l’asiàtica. Va escollir viure en aquest meravellós municipi per arrelar-se i construir una família. Mare de tres fills immersos en l’esport municipal, sempre ha estat molt vinculada en aquest àmbit. Positiva, coherent, responsable i apassionada amb tot allò que fa. “Cal un canvi total d’actitud, cal saber afrontar els problemes i fer créixer les nostres pròpies capacitats”.

IMG_0211-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Josep Espigulé

Àrea de Medi ambient i Sostenibilitat. Nascut a Figueres l’any de la fred. Resident a l’Empordà. Ha treballat a “Cortalet” des de l’àmbit de l’educació ambiental i 10 anys com a director del Parc naturals dels Aiguamolls. Amant de la natura, divulgador ambiental i tota una vida observant detingudament tot allò que l’envolta. “Entenc que Castelló pot esdevenir capital de comarca en termes ambientals. És una joia de biodiversitat”.

Foto SOM-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Maria Carme Torras

Àrea de Serveis Interns. Nascuda a Manresa l’any 1964. Viu a Empuriabrava des de fa 25 anys. És una persona compromesa, fidel, treballadora, responsable i molt implicada en el teixit associatiu. Ve del món empresarial des de petita, sempre ha viscut amb la ment oberta i li ha agradat aprendre i créixer com a persona. Col·labora amb SOM des dels seus inicis. “No m’ho vaig pensar ni un moment en formar part d’aquest projecte, ens cal ser un referent, tenim potencial suficient i ens hem d’obrir al món”.

IMG_0327-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Ma Neus Poch

Àrea de Benestar Social i Serveis Socials. Nascuda a Figueres l’any 1952. Fa 39 anys que viu a Mas Nou, Castelló d’Empúries. Empleada de banca, professora i empresària. És responsable i compromesa, sempre disposada a ajudar a tot aquell que ho necessiti i a cooperar en equip. Oberta a tothom i organitzada. “Un dels meus “mantres” és que no vagis a dormir sense haver après alguna cosa nova”.

IMG_0236-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Antoni Pagès

Àrea de promoció econòmica i cultura. Nascut a Figueres el mateix any que va néixer Empuriabrava. És tècnic d’Empreses i Activitats Turístiques. Ha desenvolupat tota la seva trajectòria laboral a Empuriabrava en diferents àmbits: comercial, hoteler i oci. “L’excel·lència ha de ser la meta per potenciar el desenvolupament econòmic del nostre municipi”.

IMG_0277-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Dikra El Hmdi

Nascuda a Figueres l’any 1999, resident a Castelló des del seu naixement. Actualment, treballa a la immobiliària Hoffman, estudia idiomes, implicada en totes les activitats culturals i populars del municipi. Amb moltes ganes d’aprendre i treballar per impulsar polítiques de joventut adaptades a les necessitats actuals. “Orgullosa representar als joves en aquest partit polític, un projecte necessari pel canvi”.

IMG_0242-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Jonathan Castelló

Nascut a Vila-sacra l’any 1983. Responsable de màrqueting. Durant 12 anys ha estat regidor a l’Ajuntament del seu poble, sent el portaveu i encapçalant la llista en 3 ocasions. Treballador, familiar, social i molt participatiu en el teixit associatiu i en l’àmbit educatiu. Pare de 2 fills, amant de les noves tecnologies, l’esport i la cultura. “És un orgull i un plaer formar part d’aquest projecte, un equip de persones brillants amb ideologies diverses i amb un únic objectiu comú: millorar el poble”.

IMG_0254-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Màrius Fina

Castelloní d’arrel, va néixer a Castelló d’Empúries fa 41 anys i sempre ha estat vinculat al poble. Pacient, conciliador i molt treballador. Pare d’un nen, pagès i ramader de professió. És un amant de l’esport i la naturalesa. “Em sumo al projecte de SOM amb molta il·lusió per treballar pel bé comú del nostre estimat municipi i ser un referent turístic al territori”.

 

IMG_0282-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Llum Blancafort

Nascuda a Barcelona i des de 2003 que ha crescut a Castelló d’Empúries, el seu poble. Tot i la seva joventut, compta amb bastant experiència en concursos i forma part de l’orquestra Black Music Big Band de Girona. Actualment està estudiant música i és cantant professional. “Vull aportar els meus coneixements per al desenvolupament cultural del poble”.

IMG_0268-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Ma del Coral González

Jubilada, nascuda a Madrid l’any 1945. Ha estat comercial administrativa en l’àmbit de la importació agroalimentària, especialment formatges. Viu a Empuriabrava des de l’any 1992. Actualment és la tresorera de l’associació francesa “Els amics d’Empuriabrava”. A més, practica diverses activitats esportives i lúdiques. “Vull aportar el meu granet de sorra en aquest projecte tan realista i ple d’il·lusions per a tothom”.

IMG_0219-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Ruben Gallego

Propietari d’una petita empresa de construcció de tercera generació a Empuriabrava des de l’any 1968. Nascut a Figueres l’any 1985. Viu a Empuriabrava des què va néixer i ha estudiat al Ruiz Amado de Castelló d’Empúries. Pare d’un fill. És un enamorat de la història y el patrimoni del poble i del potencial natural i dels canals de la marina residencial. “Vivim en un entorn privilegiat, tenim de tot i hem de ser capdavanters i referents a l’Empordà”.

IMG_0323-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Miquel Díaz

Castelloní de tota la vida. Polifacètic, treballador i molt bona persona. Va ser l’impulsor de l’art marcial de Judo a Castelló, on va impartir classes durant molts de temps. Durant la seva trajectòria professional, ha treballat com a encarregat de manteniment de la via pública a l’empresa Castelló 2000, on tenia especial cura que tot estigués ben arreglat i en ordre. A més, també ha treballat en l’àmbit de la seguretat de l’oci nocturn. “Un plaer formar part d’aquesta candidatura i ajudar a què hi hagi un vertader canvi”.

IMG_0308-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Montserrat Vendrell

Nascuda a Madrid, resideix a Empuriabrava des de l’any 2015. Més de vint anys d’experiència en el sector immobiliari i ha treballat amb l’associació “Aldeas infantiles SOS”. Li agrada el treball en equip, on l’escolta i la col·laboració aconsegueixen que els petits i grans projectes tirin endavant. “M’uneixo a SOM amb ganes d’ajudar a recuperar allò que vam sentir el primer cop en trepitjar aquesta terra, progrés i oportunitats per a tots”.

IMG_0317-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Marc Solé

Nascut a Castelló d’Empúries l’any 1983. Durant vint anys ha viscut al poble i ara porta uns altres 20 a Empuriabrava. Es coneix de pam a pam tot el municipi, on hi ha passat tota la seva infància i adolescència. Des de ben jovenet que porta treballant de mecànic al poble, segur que us haurà arreglat el cotxe en més d’una ocasió. Amant del motor, les motos aquàtiques i dels animals. “M’incorporo a la llista de SOM amb ganes d’aportar i decidir sobre el futur del nostre estimat poble”.

IMG_0269-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Alejandra Hermida

Nascuda a Girona l’any 1978, des de llavors que viu a Empuriabrava. Viuda d’en Nicola Bruzzese, fundador d’aquest partit polític. Mare de 2 nens adolescents escolaritzats a Castelló. Empresària des de fa més de vint anys en el sector de la Immobiliària i serveis. És una persona tenaç, positiva i sempre amb ganes de més! Fidel als seus i amb uns principis ferms. “Construïm un municipi excel·lent i de prestigi internacional, on siguem el referent de la comarca”.

IMG_0256-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Ma Teresa Balda

Nascuda a Navarra i resident a Empuriabrava des del març de 2008. Any que va obrir una botiga de roba per a dona. “Em sento molt arrelada en aquest magnífic indret i molt feliç de formar part d’aquest projecte de SOM per tal d’aconseguir un encaix digne en cultura, benestar, medi ambient, en l’àmbit econòmic i l’esport”.

IMG_0230-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Ándrei Afetelor

D’origen romanès, resideix a Castelló d’Empúries des del 2010. Pare de dos fills. Teòleg i professional del sector nàutic. L’Ándrei és treballador, responsable, amb una gran capacitat d’aprenentatge i esperit de superació per tirar endavant qualsevol propòsit. Se suma al projecte de SOM amb molta il·lusió i ganes de treballar per a potenciar el municipi de cara a l’exterior.

IMG_0321-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Paco González

Tècnic especialista en electricitat. Actualment, treballa com a tècnic de manteniment en equipaments elèctrics del tren d’alta velocitat. Va passar tota la seva infància i adolescència a Empuriabrava. Ara viu a Castelló d’Empúries des de l’any 1997. Pare de dos fills, apassionat dels esports com el Surf d’estel, les manualitats i la impressió 3D. És delegat de l’infantil B dels Esplais. S’incorpora a l’equip amb moltes ganes d’ajudar a transformar la vila.

IMG_0297-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Guadalupe Viera

Extremenya, resideix a Empuriabrava des de fa 22 anys. És cuinera de professió, li surten un plats que estan per llepar-se els dits. Es va enamorar del territori amb només una estada d’estiu. “Em sumo al projecte de SOM perquè em sento identificada, som gent sense etiquetes, amb una sola ambició: millorar el municipi.

IMG_1277-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Virgina Soria

Viu a Empuriabrava des de l’any 2010. És mare de tres fills i treballa al sector de la sanitat. A més, és membre vocal del comitè executiu del partit. “SOM és un projecte vital i necessari per un municipi tant multicultural com el nostre”.

IMG_0238-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Marzouk Koubaa

D’origen marroquí, fa 25 anys que viu a Empuriabrava. Empresari, porta una botiga de venta i reparacions de mòbils. En Marzouk s’incorpora a l’equip de SOM amb la voluntat de canvi, tot aportant el seu granet de sorra i esperit jove amb ganes de treballar per un poble més cohesionat.

IMG_0206-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Mandy Wellstein

Nascuda a Alemanya. Des de 2004 que resideix a Empuriabrava. És auxiliar administrativa d’una empresa de construcció. Casada i mare de dos fills, activa i molt implicada en l’àmbit educatiu, ja que presideix la junta de l’AMPA Joana d’Empúries des de fa 4 anys. Creu fermament en el projecte de SOM i considera que cal un canvi de rumb, una administració més oberta, inclusiva i sostenible.

IMG_0340-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Ruben Rubio

Esportista d’elit de rem olímpic durant 17 anys i amant de tota mena d’esports. Ha viscut i treballat en diversos països del món com a esportista y empresari emprenedor. Pare de tres fills i actualment propietari d’una empresa fabricant d’equipaments eco sostenibles. Persona de valors, d’objectius i molt treballador. Se suma al projecte de SOM amb ganes d’ajudar i aportar la seva experiència a l’àrea d’esports.

IMG_0294-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Guadalupe Álvarez

Va venir a Empuriabrava ara fa uns 20 anys i es va quedar enamorada del canals i el seu entorn. Treballa al sector turístic des de fa 8 anys al Càmping de La Rubina Ressort. Amant de la fotografia i de captar paisatges meravellosos que se’ns queda gravats a la nostra retina. És va incorporar al projecte de SOM des dels seus inicis i vol transformar el municipi, tornant-li aquell tret característic que la va enamorar ara fa més de dues dècades.

IMG_0259-PhotoRoom.png-PhotoRoom

Mari Àngels Carrasco

Nascuda l’any 1972, casada i mare de 2 filles. Molt implicada durant l’etapa infantil de les seves filles a l’escola. Empresària del sector nàutic, viu a Empuriabrava des de fa 40 anys. Activa i preocupada per les qüestions municipals. Participa en el projecte de SOM per tal d’impulsar polítiques econòmiques ambicioses i convertir la nostra vila en un referent turístic a la comarca.