Afiliació

Vols afiliar-te al nostre partit polític? Ara, és molt fàcil. 

Ser afiliat et dona dret a participar activament a les decisions del nostre partit, a formar part de l’organització i a rebre informació prioritària de tots els passos que fem a la nostra vila. 

La quota d’afiliació és de 50€ anuals. Omple el següent formulari,  i un cop rebem les teves dades, iniciarem el procediment d’acceptació.

* La quota d’afiliat és de 50€ cada any.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades, l’informem que autoritza que les dades sol·licitades passin a formar part dels fitxers del Partit SOM d’Empuriabrava i Castelló, amb domicili en C/Paní, núm. 166C, 1r d’Empuriabrava, E-17487 Castelló d’Empúries (Girona), amb la finalitat de gestionar la seva participació i oferir-li informació sobre les nostres activitats per correu ordinari, electrònic, SMS o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent, davant les quals podrà exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició a el tractament de la informació que li concerneix, dirigint-se a info@somempuriabravaicastello.org.