Notícies

El Ple aprova la moció per demanar la creació de la regió policial Girona Nord

El Ple de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, reunit en sessió ordinària el darrer dijous de juliol, dia 28, va aprovar la moció presentada pel nostre grup sobre la petició de crear la Regió Policial Girona Nord.


La proposta va rebre 8 vots a favor, els nostres (2), els 2 regidors del PSC, els 2 de Ciutadans, el del regidor de Junts i el del regidor no adscrit. Tanmateix, tot i l’evident necessitat de proposar mesures per corregir la tendència en l’àmbit de la seguretat que vivim a la comarca i al nostra municipi, tots els regidors del govern, ERC i CUP, es van abstenir. Això no va impedir la seva aprovació, que es va realitzar amb majoria simple.

D’altra banda, vam votar a favor de la moció presentada pels companys de l’oposició per a la reparació de l’àrea de joc infantil instal·lada a Castelló Nou i adaptar-la per a nens i nenes amb diversitat funcional, una actuació que creiem necessària pel benestar dels infants del municipi i en especial, dedicar esforços en adaptar aquests espais per tal que la mainada amb diversitat funcional pugui gaudir-ne en les mateixes condicions.

Lamentablement, en el mateix ple, en el punt de la modificació de crèdit vam haver d’incidir fins a esbrinar la fi per la qual es volia dotar de més recursos una partida: incloure una factura de CENET 06 per a la neteja de la platja d’Empuriabrava, de la qual, ara per ara, no hi ha informe tècnic de la sol·licitud del servei i tampoc l’informe final dels serveis realitzats.

Darreres notícies