Despertem la granota

“Si no afrontem cada dia amb entusiasme, si no gaudim del que fem, si no ens divertim fent la nostra feina […] voldrà dir que, tristament, ens hem convertit en una granota bullida”

Swing!

Al grup SOM ens agrada el swing polític, l’art de fer política sense lligams de pensament, sense prejudicis, d’analitzar en llibertat per arribar a aplicar solucions ambicioses i realistes.

No s’hi val tot per encarar les eleccions municipals amb avantatge

Article d’opinió No tot s’hi val per encarar les eleccions amb avantatge En el darrer Ple de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, celebrat dijous 26 de maig, el govern local d’ERC i CUP va aprovar, en solitari, un crèdit a llarg termini per import de 2.713.222,50 euros per fer front al finançament de projectes d’inversió. En

Racons de la Marina

Magazine Racons de la Marina Amb cinquanta anys no es pot demanar que hi hagi molta història humana en un indret, però actualment tot avança molt de pressa. Ciutats construïdes en pocs anys ens deixen bocabadats. No és el cas d’Empuriabrava, que no ha deixat de ser un aiguamoll creatiu: s’ha estancat. Idees magnífiques en el seu origen s’ han anat esvaint per culpa de les gestions o a la manca d’elles. Un

Desempàticament!

En aquest article d’opinió parlem de l’empatia que haurien de practicar les administracions públiques envers els ciutadans.